Eigen Huis & Tuin

Van donkere kringloop-look naar warme woonkamer

30 juni 2020 06:16 Aangepast: 09 juli 2020 14:58

Liselotte en Johan wilden al een tijd de vloer in de woonkamer vernieuwen, maar wisten niet goed hoe. Ze vinden het huis erg donker en wensen een lichter interieur. Daar kan ons team wel wat mee, dus hebben we hun ouderwetse woonkamer omgetoverd naar een moderner en warmer geheel.

Thomas gaat aan de slag en begint met het egaliseren van de ouderwetse vloer. Hierna legt hij er een pvc-vloer overheen in een visgraatmotief. Hierna bouwt hij een zwarte kast wat tegelijkertijd dient als televisiemeubel. Hier kan de TV in opgeborgen worden, ook wanneer de bewoners geen televisiekijken.

Er komt een nieuwe deur tussen de woonkamer en de hal die grotendeels van glas is. Hierdoor laat ‘ie lekker veel licht door, wat bijdraagt aan een lichter interieur. Om de verwarming weg te werken, bouwt Thomas een frame voor over de verwarming heen. Dit staat net wat netter en strakker.

Thomas heeft een speciale open kast gebouwd waar mooie accessoires ingezet worden door onze stylist Denise. Johan heeft zilveren figuren geërfd van een goede vriend, die hij graag tentoon wil blijven stellen. Hiervoor is een speciaal plekje gemaakt achter glazen deurtjes. Met nieuwe gordijnen en nieuwe meubels is de knusse woonkamer helemaal af!

Met deze nieuwe, kleurrijke woonkamer zijn Liselotte en Johan weer helemaal up to date en kunnen ze heerlijk genieten van veel licht in huis! 

Fotografie

Sonja Velda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore