Van onze partner Sanisale

Move over wellness badkamers, stoer en smokey is de nieuwe trend!

22 juni 2020 15:27 Aangepast: 29 juni 2020 15:27

Tijdens een van de afleveringen hebben wij een prachtige badkamer opgeleverd met wel hele bijzondere douchedeuren! Wij voorspellen een nieuwe trend op badkamergebied!

De smokey douchedeur

De douche is door ons klusteam voorzien van een smokey glazen deur. Dit is de echte eyecatcher van de badkamer! Het is gemaakt van rookglas, wat een donkere glastint is. Rookglas is geen coating, maar door en door zwartbruin gekleurd. Hierdoor zal het dus niet afbladderen of verkleuren. Verder is het precies hetzelfde als een ‘gewone’ glazen deur.

Waarom een smokey douchedeur?

Puur esthetisch gezien: het staat natuurlijk ontzettend luxe! Een donkergetinte douchedeur geeft een warme sfeer aan je badkamer. Doordat het niet compleet transparant is, biedt het toch nog enige privacy en kan het ook rustgevend werken.

Verder is er gekozen voor donkere tegels, zowel op de grond als de wanden van de douche. Een grote handgreep kon hierbij niet ontbreken, net als lampen met bijpassend rookglas. Dit maakt het geheel ontzettend stoer! Zo heb je geen witte wellness badkamer, maar een heerlijk stoere badkamer die tegelijkertijd ook nog eens chic is!

Ben je benieuwd hoe je deze look ook in jouw badkamer kunt toepassen? Check de website van Sanisale.com en doe wat inspiratie op!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore