Eigen Huis & Tuin

Van 'deprimerend' en donker naar relaxte surftuin

29 juni 2020 06:56 Aangepast: 29 juni 2020 13:58

Het huis van Naomi en Sjoerd heeft onze hulp niet nodig, deze ziet er namelijk prachtig uit. Ze zijn echter nog niet aan de tuin begonnen, dus Tom en Huib gaan aan de slag om hier een geweldige surftuin van te maken. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de foto??s hier!

De tuin is ontzettend diep, maar heeft een bijzondere indeling met veel perkjes waardoor het een stuk kleiner lijkt. Deze perkjes lopen in punten naar binnen, wat Sjoerd naar eigen zeggen 'erg deprimerend' vindt ogen. Daarom slopen Tom en Huib die er meteen uit. Tom bouwt meerdere vlonders met schelpen en gras eromheen.

Aangezien Sjoerd en Naomi echte surfers zijn, hebben ze meerdere surfboards in de tuin staan. Deze moeten na het surfen goed afgespoeld worden en zelf willen ze ook graag douchen voordat ze weer naar binnen stappen. Daarom wordt er een prachtige buitendouche geplaatst met schermen van bamboe voor wat privacy.

Er zijn dus diverse gedeeltes gecreëerd in de tuin. Zo kan het stel lekker douchen, loungen én dineren in de tuin. De verschillende hoekjes uit de tuin worden verbonden door meerdere staptegels met ingebouwde verlichting die door de hele tuin gelegd worden. Stylist Denise combineert diverse materialen in de accessoires. Dit past perfect bij het relaxte strandgevoel wat de tuin nu uitstraalt.

Fotografie

Sonja Velda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore