Wonen

IKEA-hacks: 3 verrassende dingen die je ook met de BILLY-boekenkast kunt doen

02 juli 2020 11:44 Aangepast: 06 juli 2020 11:45

Ikea is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je alles wat je kunt doen met de BILLY-boekenkast.

Bijna iedereen heeft wel een BILLY-boekenkast in huis of in huis gehad. Hij is er in verschillende varianten én hij is hartstikke betaalbaar. Maar wist je dat je er nog veel meer mee kunt doen dan alleen boeken in opbergen?

1. DIY Keukeneiland

Een keukeneiland is vaak heel duur, maar niet als je er een van de BILLY maakt. Gebruik hiervoor een of meerdere lage kasten. Hoe meer je gebruikt, hoe groter je eiland wordt. Monteer er een grote snijplank op, bijvoorbeeld deze APTITLIG  van IKEA. Nu heb je meer werkruimte in de keuken en genoeg opbergplekken. 

2. Chique servieskast

Als je deuren op de BILLY kast monteert, ziet hij er gelijk al een stuk chiquer uit. Vooral met glazen deuren staat hij prachtig. Dan ziet het eruit al een echte, luxe servieskast zonder dat je er veel geld aan hebt uitgegeven!

3. Schoenen opbergen

In de BILLY passen al je boeken, maar ook al je schoenen! De planken zijn net diep genoeg om je schoenen erin neer te zetten. Omdat de BILLY er in vele verschillende maten is, is hij geschikt voor zowel grote als kleine schoenencollecties.

Fotocredits

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore