Binnenkijken bij

Harry Potter-fans opgelet! Je kunt nu slapen in het huis van Hagrid!

22 juli 2020 03:08 Aangepast: 22 juli 2020 16:08

De Harry Potter-films zijn al jaren een favoriet van jong en oud. Menig fan droomt ervan om een dag rond te lopen in het magische Zweinstein, te winkelen in de Wegisweg of? slapen in de hut van Hagrid! Dat laatste kan nu, want er is een replica van het huisje gemaakt die je kunt huren!

Hagrid is één van de meest geliefde personage uit de films. Niet alleen z’n persoonlijkheid is gezellig en lief ook z’n huis is ontzettend knus!

Ground keeper??s cottage

Het schattige huisje is een replica en lijkt dus precies op die van Hagrid uit de films. Echter is het van binnen een stuk opgeruimder en iets gezelliger ingericht. Je zult er helaas geen magische wezens vinden, maar wel zes slaapplekken, een gezellige open haard en een prachtige badkamer.

Echte fan

De diehard Harry potter-fan Carol Cavendish heeft het huisje laten bouwen. Het heeft zo'n 250.000 pond gekost, maar zo vond het elke cent waard. Ze is namelijk zo'n grote fan, dat ze het liefst elke dag in de magische wereld leeft!

Noord-Engeland

De hut is gelegen in het noorden van Engeland. Hij staat op een groot stuk land waar je ook nog eens lekker over kunt wandelen. Het huisje is hier te boeken en kost omgerekend zo’n 175 euro per nacht. Dat is in ieder geval al ietsje goedkoper dan dit huisje

Fotocredits

Bron: Northshire

 

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore