Eigen Huis & Tuin

Industrieel stoer: binnenkijken in de woonboerderij van Jellina Detmar

28 juli 2020 03:28 Aangepast: 31 juli 2020 09:32

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Michiel de Zeeuw interieurblogger en fysiotherapeute Jellina Detmar in het Friese Kollum.

Jellina Detmar

Dol op interieurstylling is ze, Jellina Detmar (33). Samen met haar man en twee kinderen woont ze in Het Friese Kollum. Daar tovert het gezin stukje bij beetje een oude woonboerderij om in een prachtig optrekje. Geregeld plaatst ze op haar razend populaire Instagram de mooiste foto’s van haar huis, en ook op haar interieurblog zie je vaak kiekjes terug van haar eigen huis.

 

Oude woonboerderij

Waar nu de woonkamer is, was vroeger een schuur. De oude schuur was donker en koud, maar nu de ruimte verbouwd is oogt het heel licht en écht eigen. De familie is al een tijdje aan het verbouwen, maar het mag zeker geen tienjarenproject worden: Jellina wil dat het in het najaar van 2019 af is.

Combineren

Toch zit er aan de inrichting van het huis nog wel een donker tintje: zo heeft de keuken een donkere muur en de warme houten accenten van de gebinten. Die combinatie van licht en donker trekt Jellina overal in het huis door.

Plantenboel

Je hebt het vast al gezien: in Jellina’s huis staan een hele hoop planten. Precies waar de fysiotherapeute en blogger dol op is. Hoe dat komt? Door de vele reizen die ze samen met haar man heeft gemaakt! Bloemen zijn juist niet zo haar ding, want die passen niet bij het kleurenpalet van het huis.

Video home-tour

Jellina’s industrieel stoere woonboerderij bekijk je in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op het kanaal en mis niets!   

Fotocredits: Jellina Detmar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore