Binnenkijken bij

Binnenkijken bij Sanne Pol van &Stijl: een garage omgetoverd tot Oosterse oase

30 juni 2020 09:29 Aangepast: 31 juli 2020 09:30

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week kijkt Michiel de Zeeuw binnen bij stylist, blogger en fotograaf Sanne Pol van &Stijl.

Enstijl

Geregeld kijkt Sanne van &Stijl voor haar blog binnen in de mooist ingerichte huizen, maar vandaag kijkt Eigen Huis en Tuin binnen bij haar. Hier woont ze samen met haar man Mari, zoon Bo (5), dochter Jip (1) en katten Snoet en Moos. 

Garage

Nog niet zo lang geleden is het gezin van Sanne verhuisd. Het huis verbouwen was nog een flinke kluif: waar nu de woonkamer en keuken zijn, was eerst een garage. De ruimte was enorm, zeventig vierkante meter, maar daglicht was er niet. Dat is nu wel anders. Nu past de ruimte perfect bij de bovenwoning.

Noord-Afrikaans

Lichte tinten, daar is Sanne dol op. Daar creëert ze rust mee, ook als de kinderen een wervelwind achterlaten. Het interieur is een mix van Oosterse en Noord-Afrikaanse sferen. De opruimtip van Sanne: prachtige, beige manden. Het past goed in het interieur, én is ook nog eens praktisch.

Thuis

Een heerlijke plek om je thuis te voelen! Het huiselijke gevoel creëert Sanne met behulp van objecten en meubilair met herinneringen, zoals een tapijt dat haar man in Marokko kocht. Maar ook met de tussenwand in de ‘garage’, die gemaakt is van ramen die ooit in een gebouw zaten waar Sanne’s hobbyclub zat.

Bovenwoning

Ook de bovenwoning is een oase van rust gevuld met lichte tinten. Onze favoriet: de slaapkamer met open badkamer mét prachtig bad. Zie je jezelf al liggen? Op de kinderkamers komen de tropische sferen goed tot hun recht.

3 korte afleveringen

Sanne’s Oosterse oase zie je terug in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV-kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons Youtube-kanaal. Abonneer je om niets te missen! 

 Fotocredits: Header- en artikelfoto's: &Stijl  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore