Ga naar de inhoud
Bankzaken

Dit is de beste investering om je huis in waarde te doen stijgen

De waarde van je huis verhogen is een belangrijk aandachtspunt voor veel huiseigenaren. De volgende slimme investering zorgt ervoor dat de waarde van je huis supersnel stijgt.

Investering

Jij vindt een knalroze badkamer misschien prachtig, maar lang niet iedereen staat hierom te springen. Als je overweegt in de toekomst je huis te verkopen, dan is het belangrijk dat je dit in je achterhoofd houdt bij renovaties en aanpassingen aan het huis. Denk na over welke investering je in de toekomst niet duur komt te staan: ‘return on investment’ (ROI).

Onderzoek

Website HomeAdvisor voert ieder jaar een onderzoek uit over de beste investeringen die goed van pas komen wanneer je je huis weer wilt verkopen. In hun rapport 'Remodeling 2019 Cost vs. Value' komt één specifieke renovatie aan je huis wel heel goed uit de verf.

Garage

De slimste investering is namelijk… een nieuwe garagedeur! Het installeren van een nieuwe, mooie garagedeur is namelijk een redelijk goedkope uitgave, terwijl je er veel voor terugkrijgt. Het verbetert niet alleen het uiterlijk van het huis, maar heeft ook nog eens praktisch nut. Zo verlaag je het energieverbruik van het huis en houd je inbrekers buiten de deur.  

En dat zorgt ervoor dat de waarde van je huis razendsnel omhoog kan gaan.    

Fotocredits:
Headerfoto: Daria Nepriakhina - Unsplash
Artikelfoto: Brandonarchitects - Instagram

Bron: Purewow