Binnenkijken bij

Groen, groener, groenst! Bij Sandra Gremmen thuis kun je niet om deze kleur heen.

30 juni 2020 23:18 Aangepast: 30 juli 2020 23:18

In de knusse split-level woning van Sandra Gremmen is groen niet weg te denken. Niet alleen door de hoeveelheid planten, maar ook de kleur zelf. Ze kan zich een huis zonder groen dan ook niet voorstellen.

Nieuw op Instagram TV

In onze videoserie "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Met een flink bereik op social media weten ze een groot publiek te inspireren. Deze week kijkt Michiel de Zeeuw binnen bij Sandra Gremmen, bekend van haar Instagram account @_finntage.

Vintage?

Haar accountnaam is _Finntage, maar heeft dat nou ook met vintage te maken? Niet per se! Het zoontje van Sandra heet Finn en daar komt de naam dan ook vandaan. Voor Sandra staat Finntage voor haar eigen stijl. Patronen, groen, verschillende stoffen, texturen en materialen, haar stijl is een bonte boel maar past wel bij elkaar in één vibe.

Groen, groen, hadden we al gezegd?groen?!

Er is veel focus op groen. Waar je maar kijkt, je ontkomt er niet aan. Muren, kussens, accessoires en natuurlijk de nodige plantjes. Tot twee jaar geleden stonden er nog bijna geen planten in haar huis. Maar dat is omgeslagen. Ze wordt zelfs een beetje verdrietig als mensen geen planten in hun huis hebben staan.

Gashaard

In 2015 is het huis verbouwd en in 2018 is het balkon flink uitgebreid. Voor Sandra en haar man is het hun droomhuis en gaan ze nooit meer weg. Het enige wat nog mist is een gashaard. Wij denken dat die er op termijn ook vast nog komt!

Vorige week keken we binnen bij Mindy Schroor. Haar huis is een kakofonie aan kleuren en prints in een erg knusse omgeving. Benieuwd? Kijk dan hier.

Fotografie 
_Finntage - Sandra Gremmen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore