Ga naar de inhoud
Van onze partner Karwei

Van rommelig kamertje naar kleurrijke, strakke bijkeuken

In Eemnes ging Thomas samen met KARWEI aan de slag met de bijkeuken van Bart en Helma. De rest van het huis is een combinatie van strak en gezellig, maar de bijkeuken valt hierbij echt uit de toon. ''De plek des onheils'', noemt Helma het zelfs. Daar mocht wel eens iets aan gebeuren!

Wensen bijkeuken

De bijkeuken in Eemnes dient nu voornamelijk als opberghok. Alle apparatuur zoals de wasmachine en droger, staat volledig in het zicht en er is weinig gezelligs aan. Dat mag anders! De wens van Bart en Helma is een bijkeuken met opbergruimte, waarin een strakke, kleurrijke sfeer wordt gecombineerd met gezelligheid. De taak aan Thomas en KARWEI om deze opbergplek te veranderen in een stijlvolle bijkeuken, mét opbergruimte.

Rust door opbergruimte

De gewenste opbergruimte wordt gerealiseerd door de zelfgemaakte kast van Thomas. Om eenheid te creëren is de buitenkant in een kleur geschilderd. Alle apparaten zijn netjes achter de deuren weggewerkt. Om het ook in de kast overzichtelijk te houden, zijn er verschillende opbergmogelijkheden. Zo staat er een strakke, zwarte opbergdoos en een staaldraad opberger.

Kleurrijk en modern geheel

De kleurrijke en moderne stijl van Bart en Helma komt naar voren in de gele opbergkast. Om karakter te creëren in de ruimte, worden er stoere items geplaatst. Zo hangt Thomas er een hanglamp met rookglas-touch die het geheel een stoere, industriële uitstraling geeft. Deze lamp komt perfect tot zijn recht in combinatie met de moderne metalen bijzettafel

Gezelligheid

De bijkeuken is nu strak, kleurrijk en modern, maar nog niet echt gezellig. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er gekozen voor gezellige en kleurrijke accessoires, zoals de porseleinen borden die aan de muur hangen en een glazen vaas met verse bloemen. Wat vind jij van het eindresultaat?