Liefde voor je huis

Binnenkijken bij: een industrieel chique huis met een klassieke twist

30 juli 2020 03:37 Aangepast: 30 juli 2020 10:38

Michèle woont in haar droomhuis. Zij, haar man en drie jongens waren niet van plan om te verhuizen, totdat zij verliefd werden op een andere woning. ??We waren eigenlijk niet op zoek naar een nieuw huis, maar binnen een week was de koop rond.?

Eén stijl

“Ik houd van pure materialen. Veel hout. De naam van mijn blog ‘Industrieel Chique’ verraadt mijn stijl. Aangevuld met een beetje vintage en een klassieke twist”, vertelt Michèle. Dat is ook precies hoe haar hele huis is ingericht. In één stijl, als een mooi geheel.

Slaapkamer

Haar favoriete plek in het huis is toch wel de slaapkamer. Deze is op zolder en komt perfect samen met Michèle haar smaak en persoonlijkheid. “Het bakstenen behang in combinatie met de witte muren en vloer en de planten vind ik geweldig. Het bankje aan de achterkant van het bed is een mooie plek om sfeervolle items op te zetten zoals een plant of een plaid. Veel mensen vragen of de locatie niet heel onhandig is, maar we zijn allebei niet erg lang dus we stoten eigenlijk nooit iets om.”

Een jungle

Net als wij, houdt Michèle van groen. Ze kocht ooit één plant, maar nu staat elke kamer vol met planten. “Mijn jungle blijft wordt elke keer groter, maar aan elke plant die ik heb besteed met liefde aandacht.”

Een tip voor groene vingers

“Ik laat de planten altijd in hun eigen pot staan en zet ze zo nu en dan met hun kont in een bak met water. Dan pakken ze wat ze zelf nodig hebben.”

Fotocredits
Fotografie: Industrieel Chique

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore