Wonen

Zo maak je in 4 stappen je hal herfstklaar

28 oktober 2020 20:54

Wanneer het buiten weer bitterkoud wordt en druiliger weer, verzamel je steeds meer spullen in de hal. Regenjassen, regenlaarzen, dikke winterjassen, mutsen, sjaals, paraplu's en ga zo maar door. Het is dus tijd om de hal ook herfstklaar te maken, want deze spullen nemen behoorlijk wat meer ruimte in.

1. Deurmat

Kies bij binnenkomst voor een deurmat. Zo krijg je geen natte voetsporen en modder in je huis. Je kunt ongestoord door de plassen lopen en je huis op orde houden bij binnenkomst. 

2. De paraplu

Wanneer je na een enorme regenbui je huis binnenkomt, moet je wel ergens je paraplu kwijt kunnen. Maak daarom een plek in je hal voor de paraplubak. Dit kan een mand of emmer zijn, of laat je inspireren met een stijlvolle paraplubak.

Maak ruimte op de kapstok

Je verzamelt steeds meer accessoires zodra het kouder wordt. Denk aan de sjaals, mutsen en handschoenen. In plaats van ze overal maar te laten rondslingeren kun je kiezen om een bankje in je hal te plaatsen met opbergruimte. Zo kun je rustig zitten om je schoenen uit de trekken en heb je meteen ruimte om alles netjes op te bergen.

4. De juiste schoenen

Tijd om je sandaaltjes op te ruimen en plaats te maken voor wat warmer schoeisel. Zet in de hal een paar stijlvolle regenlaarzen. Ze zijn harstikke hip en zorgen ervoor dat jij altijd droge voeten houdt als je even snel naar buiten gaat. Een paar stoere regenlaarzen in de hal geven een nonchalante en landelijke sfeer aan de ruimte.

Fotocredits
Headerfoto: Leitmotiv

Tekst
Annemiek Lenting

Eigen Huis & Tuin

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore