Ga naar de inhoud
Liefde voor je huis

Tv wegwerken? Zo valt hij minder op

Beeld © @joyce.1974

De tv is onmisbaar in je interieur, maar als 'ie uitstaat zie je maar zo'n saai zwart vlak. Daar is niets moois aan. Met deze tips laat jij je televisie minder opvallen.

1. Onderdeel van je fotowand

Heb jij je tv aan de muur hangen? Hang een aantal grote ingelijste prints of foto’s rondom je tv, en je zal zien dat je televisie -of ‘ie nou aan of uit staat- onderdeel uitmaakt van de gallery wall. Weten hoe je zo'n fotowand maakt? Lees het hier

2. Televisie inlijsten

Tegenwoordig kan alles, dus ook een 'fotolijst' kopen voor je tv. Hang je televisie aan de muur en lijst hem in! Je kunt verschillende tv-lijsten kopen voor jouw televisie zodat hij beter in jouw interieur past. Zo word je 'ie echt onderdeel van je fotowand. Ideaal.

3. Een nieuwe televisie

Maar je kunt het ook nóg grootser aanpakken. Want met een lijst erop, ziet je tv er al heel anders uit, maar je blijft natuurlijk een zwart vlak zien als hij uitstaat. 

De oplossing? Een nieuwe televisie kopen (we zeiden al, groots aanpakken). Samsung introduceerde onlangs de Samsung QLED 8K TV. Een behoorlijke investering, maar als je je dus écht stoort aan dat zwarte vlak, dan is dit de oplossing. Deze tv laat namelijk een afbeelding naar keuze zien als de tv uitstaat. 

Het werkt zo: met de SmartThings smartphone-app kun je met Ambient Mode je eigen foto’s weergeven. Verlaat je de ruimte, dan wordt het scherm automatisch uitgeschakeld om stroom te besparen.

Foto credits

Header: @joyce.1974