Binnenkijken bij

Binnenkijken bij... politicus Jesse Klaver en zijn vrouw Jolein

24 juli 2020 03:46 Aangepast: 24 juli 2020 15:46

Evelyn is te vinden in de politieke hoofdstad van Nederland: Den Haag. Ze is op bezoek bij Jesse Klaver en zijn gezin.

Het gezicht van Groenlinks woont in een authentiek Haags huisje samen met zijn vrouw Jolein en hun twee zoontjes. 

Basisschoolliefde

Jolein en Jesse leerden elkaar als kleuter al kennen. Toen ze elkaar jaren later op het station tegen kwamen, sloeg de vonk over. En nu zijn ze inmiddels getrouwd en hebben ze twee zoontjes. 

Klusvrouw

Het huis van de familie Klaver is hartstikke knus en gezellig, dit heeft dan ook wel wat bloed, zweet en tranen gekost volgens Jesse. Ze hebben het huis in 2012 gekocht en zijn toen heel veel gaan verbouwen. Een paar weken later viel het kabinet en werd Jesse campagneleider. Toen stond Jolein er even alleen voor in het klushuis. Ze hebben een jaar lang gekampeerd in eigen huis. Gelukkig kregen ze veel hulp van familie en is Jolein zelf ook best wel handig. Het huis is nu in ieder geval helemaal af, op één puntje na dan. 

Lekkere binnenkomer

Het puntje waar het gezinnetje nog niet helemaal tevreden over is bevindt zich eigenlijk bij binnenkomst al. de gang is namelijk aan een opknapbeurt toe. De wandjes beschadigen heel snel en ze hebben er eigenlijk nog niets aan gedaan. Wij helpen ze om er een goede binnenkomer van te maken. De wand is geëgaliseerd, er zit een nieuw kleurtje op en er is een lambrisering gemaakt door een plint op de muur te plakken. Bekijk hieronder het eindresultaat!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore