Ga naar de inhoud
Alles voor in de tuin

3 voordelen van beach pebbles in je plantenbak

Beach pebbles kun je op veel plekken rondom het huis kwijt. Ze staan prachtig als decoratie bij de vijver en bieden op de oprit een hoge drukvastheid. Maar ook in de plantenbakken komen ze supergoed van pas. Wij zetten de drie voordelen van beach pebbles in de plantenbak voor je op een rijtje!

1. Een chiquere uitstraling

De stenen geven de plantenbakken een mooie chique uitstraling. De stenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kijk dus welke het mooist staan bij de kleur van de plantenbak en de kleuren in je tuin.

2. Onkruid

Nog een voordeel aan de beach pebbles is dat onkruid minder kans krijgt om te groeien. Zo blijft de plantenbak mooi gevuld met je favoriete planten en houd je het onkruid makkelijker op afstand!

3. Katten

Heb je een (buur)kat die regelmatig opzoek is naar verborgen schatten in je tuin? Of laat hij graag een 'cadeautje' achter in je potgrond? Dan komen de beach pebbles ook goed van pas! Met de beach pebbles in de plantenbak wordt het voor de kat namelijk een stuk moeilijker om in de plantenbakken te gaan graven!

Fotocredits:

  • Headerfoto: Eigen Huis & Tuin