Van onze partner LG

Hiermee is gekrompen kleding voorgoed verleden tijd

10 mei 2020 16:58 Aangepast: 20 mei 2020 17:01

Als je net uit huis bent heb je je moeder hier misschien al een aantal keer voor gebeld en als je de was al jaren zelf doet gebruik je waarschijnlijk lang niet alle wasprogramma’s die je wasmachine te bieden heeft. Het resultaat? Gekrompen was of was die niet goed schoon is. Gelukkig vonden wij een oplossing.

AI DD – wattes?

AI DD is een nieuwe technologie die niet alleen het gewicht van je wasgoed detecteert maar ook de textuur en zachtheid van de stof aanvoelt. Hierdoor kiest de wasmachine zelf de optimale bewegingen om de stof soepel te houden. De bewegingen van de trommel zorgen er normaliter weer voor dat er kreukels in de stof ontstaan, maar ook daar is iets slims voor bedacht.

Sauna in de trommel

Door stoom toe te voegen aan de wasbeurt heb je tot 30% minder kans op kreukels, handig als je niet zo van strijken houdt maar wel netjes bij je schoonmoeder op de koffie wilt. Daarnaast zorgt deze technologie ervoor dat bijna alle belangrijke allergenen (zo’n 99%) verwijderd worden. Denk hierbij aan huisstofmijt, wat bijvoorbeeld ademhalingsproblemen kan veroorzaken.

Grote wasjes, kleine wasjes, doe ze in de… LG slimme wasmachine!

Zie je het wel zitten, zo’n slimme wasmachine? Ga dan snel naar de website van LG en lees verder.

Eigen Huis & Tuin / Lobke Taal

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore