Van onze partner Sanisale

Trend: deze kraan moet je zien

20 mei 2020 16:50 Aangepast: 20 mei 2020 16:57

Kranen heb je in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Ga je voor een klein, vierkant kraantje of voor een sierlijke, ronde kraan? Voordat je een keuze maakt moet je eerst deze trendkraan zien!

Vrijstaande badkraan

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de vrijstaande kranen. Deze worden in de vloer gemonteerd, waardoor hij dus los staat van het meubel. In het begin werden deze vooral in combinatie met een vrijstaand bad geplaatst, wat er superluxe uitziet. Het is een sierlijke kraan die goed bijdraagt aan de complete sfeer van de badkamer. Deze kun je momenteel ook met je wastafel combineren!

De nieuwste trend

Heb je een wastafel die vrij staat in de badkamer? Bekijk dan het assortiment van vrijstaande kranen! Er is zoveel keuze in deze trendy kraansoort. Je kunt kiezen voor een grote kraan die je uit de vloer laat komen, of voor een vrije kraan naast een vrijstaande wastafelkom. Je kunt kijken voor een volledig matzwarte kraan, een koperen kraan of een traditionele chroom kraan.

Binnen het assortiment van Sanisale heb je aardig wat keuze uit vrijstaande kranen voor zowel het bad als wastafel. Neem een kijkje en doe wat inspiratie op!

Eigen Huis & Tuin / Esmée Duindam

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore