Van onze partner Loods 5

Blauw, blauwer, blauwst: alles over de trendkleur van deze zomer!

12 mei 2020 16:11

Wist je dat er van geen enkele kleur zoveel tinten bestaan als van blauw? Hemelsblauw, babyblauw, turquoise en kobaltblauw, het zijn er eigenlijk teveel om op te noemen. Tijd om de ramen open te gooien en deze zomervakantie eeuwig te laten duren, we gaan voor blauw!

I'm blue, dabadiebada!

De blauwe trend is letterlijk over komen waaien, de breezy blues! Dat blauw lief staat in een babykamer wisten we al, maar de kleur blauw heeft veel meer potentie dan dat. Wat dacht je van een bank van denimstof, of een statementmuur in de woonkamer? 

I don't know about you, but i'm feeling a bit blue!

Direct je hele huis kobaltblauw verven na het lezen van dit artikel is wellicht niet de beste optie. Het is namelijk juist zo leuk om blauw als statementkleur te gebruiken en lichtere kleuren toe te voegen als ondersteuning. Denk aan, lichtgrijs, taupe of geel. Er zijn ook materialen die prachtig bij de kleur blauw staan, bijvoorbeeld rotan, bamboe en leer. Ga je voor een speelse look? Kies dan voor verschillende tinten blauw!

Op vakantie in eigen huis!

Blauw is ideaal om een mediterraanse sfeer te creëren of goed te mengen met zilvergrijs tinten voor een meer oosters effect. Wat dacht je van een keuken of badkamer met prachtige mediterraanse tegeltjes? Je hoeft alleen nog maar een tajine op het fornuis te zetten en je waant je weer even op vakantie, heerlijk! 

Ben jij net zo enthousiast als wij over deze trend? Breng dan snel een bezoekje aan de website of de winkels van Loods 5 en laat je inspireren!

Wil je alle inspiratie artikelen van Loods 5 lezen? Klik dan hier

Eigen Huis & Tuin / Lobke Taal

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore