Van onze partner Gardena

Duurzaam én draadloos tuinieren

07 mei 2020 16:18 Aangepast: 26 mei 2020 13:42

De lente is in volle gang, dus het wordt tijd dat het tuingereedschap tevoorschijn gehaald wordt. Met deze heggenscharen snoei jij als een speer, én hoef je niet te klungelen met snoeren.

Draadloos tuinieren

Wanneer je elektrisch gereedschap gebruikt om de heg te snoeien is het je vast wel eens overkomen dat je met het snoer stond te klungelen of het zelfs doorknipte of -zaagde. Een ander veelvoorkomend probleem is dat de snoeren niet lang genoeg zijn en je dus met verlengsnoeren aan de gang moet. Verre van handig dus. Gardena heeft hier een oplossing voor: draadloos tuinieren!

Eén accu voor al je apparaten

Want het tuingereedschap van Gardena werkt op één accu. Deze laad je op voordat je aan je tuinklusjes begint. De accu’s zijn tegenwoordig ontzettend krachtig, dus je kunt uren achter elkaar aan de slag. Ook kun je deze accu op alle verschillende apparaten aansluiten, dus je kunt lekker doorwerken ongeacht welk apparaat je gebruikt. Heb je al een accu thuis liggen? Dan bespaar je op de kosten van een volgend apparaat, omdat je deze ook zonder accu kunt kopen!

Meer bewegingsvrijheid

Daarnaast is het supergebruiksvriendelijk omdat je veel meer bewegingsvrijheid hebt. Geen snoeren meer om rekening mee te houden, dus je kunt de hele tuin door. Met de Gardena 18V accu en de diverse gereedschappen kun je maaien, snoeien, zagen, trimmen en reinigen. Leuke bijkomstigheid: de accu is heel milieuvriendelijk, omdat 'ie niets uitstoot. Ook fijn!

Heb jij meerdere tuinklusjes op de planning staan en wil je het klungelen graag vermijden? Check de site van Gardena voor al hun tools!

Eigen Huis & Tuin / Esmée Duindam

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore