Ga naar de inhoud
Wonen

Inspiratie: leg eens een knus vloerkleedje in je tuin

Beeld © Eigen Huis & Tuin

Haal het huiskamergevoel naar binnen met een special outdoor vloerkleed. Het voelt lekker aan je voeten en ziet er bovendien warm en gezellig uit.

Vloerkleden in de tuin wordt steeds populairder. Steeds meer bedrijven maken vloerkleden speciaal voor buitengebruik. Outdoor vloerkleden of buitenkleden vind je tegenwoordig in diverse soorten en maten, en precies in de look die jij kunt gebruiken. Van bohemian tot oosters: er zit er vast een voor jouw gading bij. 

Het huiskamergevoel

Door een vloerkleed bij je tuinset buiten te leggen, creëer je een echt huiskamergevoel. Het wordt er een stuk gezelliger door. Ook zijn er veel verschillende kleuren, stoffen en patronen vloerkleden. Hierdoor kun je elke stijl creëren die je maar wilt en die past bij jouw tuin.

Tips
Lees ook:
Tips om je (voor)tuin gezellig te maken

Comfort

Een vloerkleed in de tuin is niet alleen mooi, maar ook heel lekker en comfortabel. Je kunt in de zomer lekker op blote voeten door de tuin wandelen als er een kleed ligt. Je hoeft je geen zorgen te maken om scherpe dingen en je kunt het kleed gewoon stofzuigen.

Bohemian look

Een kleed in de tuin past perfect bij een bohemian look. Ga voor één of meerdere kleden met een gekleurd patroon en combineer deze met verschillende kussentjes en lampjes. Dit oogt heel zomers en is gezellig om ‘s avonds bij te zitten.

Op het balkon

Heb je geen tuin maar wel een balkon? Hier kun je al helemaal een kleed neerleggen. Je kunt voor een kleine gaan, maar ook voor een die het hele balkon bedekt. Zo lijkt het net alsof je kamer doorloopt in het balkon als je de deur open hebt staan.

Naast een kleed, horen er nog meer dingen thuis op je balkon. Dit zijn een aantal echte musthaves!

Fotocredits
Headerfoto: @caffeineandcacti
Foto 1: Swoon worthy
Foto 2: Justina Blakeney
Foto 3: Shin - Roomclip