Van onze partner Keukensale.com

De laatste tegeltrends voor de keuken op een rij

26 februari 2020 11:32
Beeld © Rune Enstad - Unsplash

Ben je toe aan wat vernieuwing in jouw keuken? Je kunt op meerdere manieren de keuken een mini make-over geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de tegels. Nieuwe tegels betekent al snel een volledig nieuwe look. Ontdek de laatste tegeltrends voor inspiratie.

Natuurlijk blijft de trend

Het voordeel van kiezen voor tijdloze producten is dat je lang plezier hebt van de make-over. Zo is een natuurlijke sfeer bijvoorbeeld trendloos. Daarbij kun je natuurlijke tinten makkelijk combineren met allerlei kleuren, accessoires en meubels. Voor in de keuken bestaan er tegels met een houtpatroon, waarin zelfs voelbare nerven en noesten zitten. Net echt! Elegante en makkelijk schoon te houden tegels die ideaal zijn voor in de keuken.

Nieuw met een oude touch

Wat je ook steeds vaker terug ziet komen, zijn de tegels die er wat ouder en meer gebruikt uitzien. Het zogenaamde ‘nieuwe vintage’. Je koopt deze tegels nieuw, maar ze hebben een lichtelijk versleten uitstraling. Dit geeft een wat minder strakke look, wat een aantal jaar geleden juist erg trendy was. Benieuwd naar deze stijl? Zoek dan vooral op termen als ‘rustiek modern’ of ‘vintage’.

Verschillende tegelstructuren

Gestructureerde tegels zijn een nieuwe trend. In plaats van gladde, rechte tegels, zijn er nu ook tegels met een bepaald reliëf. Dit geeft meer dimensie aan de keuken. Zijn gewone tegels iets te saai voor jou? Ga dan eens op zoek naar de verschillende opties van reliëf tegels die er op de markt zijn. 

Compleet nieuwe look

Wanneer jouw keuken echt aan een opknapbeurt toe is, kun je natuurlijk ook jouw keukenapparatuur vervangen. Dit geeft een compleet nieuwe look & feel aan de keuken. Een nieuwe afzuigkap, kraan of koelkast kan al veel veranderen aan het uiterlijk. Bekijk het assortiment van Keukensale.com en ontdek wat er zoal voor jouw (semi-)nieuwe keuken mogelijk is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore