Van onze partner Sanisale

Deze drie dingen worden áltijd vergeten bij het stylen van het toilet

12 februari 2020 10:10 Aangepast: 29 juni 2020 14:43

Het toilet is niet de meest spannende ruimte in je huis. Toch zullen je bezoekers deze eerder zien dan bijvoorbeeld de slaapkamer. Je mag er dus best wat gezelligs van maken, zodat dat moment alleen zijn tóch een beetje sfeer afgeeft.

Kleur versus behang

Ondanks dat je qua inrichting van deze ruimte niet heel creatief kan zijn, zijn er toch dingen waarmee je het kleine kamertje kan opfleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar het kleurgebruik op de muur. Je kunt de muren in een verrassende kleur verven, zodat je de ruimte net wat specialer maakt. Of wat dacht je ervan om te kiezen voor een catchy behang? 

Accessoires zijn key

Daarnaast kun je ook met accessoires veel doen. Hang een mooie houten plank boven het toilet waar je bijvoorbeeld toiletpapier opstapelt, een geurkaars neerzet of andere toiletartikelen plaatst. Bevestig een stijlvolle, geometrische spiegel om de ruimte optisch te vergroten, en kies voor een te gekke lamp.

Toilet en fontein

Last but not least, vergeet het toilet en de fontein niet. Er zijn zoveel verschillende toiletten en fonteinen om uit te kiezen. Kijk vooral naar de vorm en hoe je het wellicht ingebouwd wilt hebben. Zorg dat je voor beiden dezelfde soort vorm kiest, zodat je er mooi één geheel van kan maken.

Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk het assortiment van Sanisale, en laat je helpen met het samenstellen van de perfecte combinatie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore