Ga naar de inhoud
Van onze partner Sanisale

Dit zijn dé badkamertrends van 2020!

De badkamer is tegenwoordig niet alleen een praktische ruimte meer, maar echt een ruimte om te ontspannen. Het liefst hebben we een persoonlijke spa aan huis. Deze 3 trends ga je zeker terugzien in 2020!

1. Spiegeltje aan de wand

Grote en opvallende spiegels passen helemaal in de badkamers van aankomend jaar. In plaats van een simpele spiegel waarin wij onszelf vooral in willen zien, zijn spiegels voortaan echt muurdecoratie. Geometrische vormen lenen zich hier goed voor. Ronde spiegels hebben een comeback gemaakt, dus weg met je saaie vierkante spiegel! Hoe groter hoe beter!

2. Regen- of jetstraal?

Wanneer je met meerdere mensen in een huis woont, moet er rekening worden gehouden met ieders wensen. De een houdt ervan om een snelle douche te nemen en dus harde waterstralen in de douche te hebben. De ander houdt ervan om er een rustmoment van te maken en geniet extra van een regendouche. In 2020 zul je steeds meer combinaties zien, zoals bij deze douche van Sanisale.

3. Donkere douchecabines

De industriële sfeer is niet zozeer een nieuwe trend, maar wel weer een nieuwe toevoeging in de badkamertrends. De douchecabines moesten voorheen eigenlijk altijd wit zijn, omdat dat een hygiënische uitstraling heeft. Toch is donkere douchecabine heel chic, maar tegelijkertijd ook aardig industrieel. Deze zul je zeker vaker terug gaan zien. Je kunt zwart ook heel subtiel terug laten komen, zoals deze zwart omrande inloopdouche.

Ben je geïnspireerd geraakt om van jouw badkamer een heuse spa te maken? Bekijk dan de producten van Sanisale en maak van jouw badkamer een heerlijk trendy paradijs!