Wonen

Moois voor de muren van de babykamer

05 november 2019 13:13 Aangepast: 05 november 2019 14:26
Beeld © Eigen Huis & Tuin

De babykamer is misschien wel één van de leukste plekken om te stylen. Je kunt hier helemaal losgaan en de kamer omtoveren tot een waar kinderparadijs. En met deze mooie wanddecoraties kan je kleintje uren naar de muren turen.

1. Muurstickers

Met muurstickers kun je de kinderkamer gemakkelijk decoreren. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en je kunt dus uitzoeken wat het best past bij jouw kroost. Zo kun je kiezen voor een patroontje met stippen of driehoekjes, maar ook voor lieve illustraties. Kijk daarbij wel goed welke muurstickers mooi aansluiten bij de kleur op de muur en zorg ervoor dat de die stofvrij is voor je sticker aanbrengt.

2. Dierenkoppen

Het klinkt misschien niet zo gezellig, maar dierenkoppen staan superleuk in de kinderkamer! Van varkens tot ijsberen, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een dierenkop van verkrijgbaar. Het zijn ontzettend schattige knuffelkoppen en ze maken je kinderkamer helemaal af.

3. Kapstokhaakjes

Naast dat het superhandig is, staan kapstokhaakjes ook heel erg leuk in de kinderkamer. Je kunt hier wat kleertjes aan kwijt, maar je kunt er bijvoorbeeld ook met een touwtje een leuk plantje aan hangen of een mooie tas vol met speelgoed.

4. Behang

Met behang vrolijk je de kinderkamer in no-time op! Je kunt kiezen voor wat rustiger behang en het dan opleuken met muurstickers of kiezen voor wat drukker behang zodat je in een keer klaar bent.

5. Posters en kaarten

Wat leuke posters en kaarten maken je kinderkamer nóg gezelliger! Je kunt kiezen voor tekeningen of bijvoorbeeld voor een poster met letters en woorden, zo is het ook nog eens leerzaam voor je kleine spruit.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`