Wonen

Zo stijlvol zijn lichtstrips in je interieur

17 oktober 2019 09:09 Aangepast: 17 oktober 2019 10:49
Beeld © Decotrap

In veel winkels, musea of bedrijfspanden kom je lichtstrips tegen. Maar heb je er weleens over nagedacht dat deze ook heel mooi kunnen zijn in je eigen interieur? Eigen Huis & Tuin laat zien hoe.

Onder de trapleuning

Als je van je trap een echte eyecatcher wil maken, is het superstijlvol om er een lichtstrip in te verwerken. Plaats er bijvoorbeeld een onder je trapleuning en het geeft direct een mooi effect.

Onder de tredes

In plaats van onder de trapleuning zou je ook een lichtstrip onder elke tree van je trap kunnen plaatsen. Zo krijgt je trap een mooie en luxe uitstraling. Nog een voordeel: een misstap doen op deze trap wordt bijna onmogelijk!

Achter een spiegel

In je badkamer kun je ook goed met lichtstrips werken, bijvoorbeeld achter een spiegel. Door het licht dat achter de spiegel vandaan komt, lijkt het net alsof hij verder van de muur hangt dan dat hij daadwerkelijk doet. 

Achter het hoofdbord van je bed

Wil je je slaapkamer gezelliger maken, maar weet je niet hoe? Lichtstrips achter je bed geven een mooi effect. Naast het feit dat het leuk staat, kun je ze ook heel handig gebruiken als bedlampje!

Onder plankjes

Plankjes met accessoires erop staan altijd leuk in de woonkamer, maar je kunt ze gemakkelijk een speciaal effect geven door er lichtstrips onder te plakken. Zo zien ze er net wat anders uit en vallen ze wat meer op. 

Eigen Huis & Tuin / Alieke van Rijn

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore