Wonen

Prangende vraag? Stel 'm aan de Eigen Huis & Tuin Helpdesk!

04 oktober 2019 12:06 Aangepast: 04 oktober 2019 14:06

Dagelijks krijgt de redactie van Eigen Huis & Tuin enorm veel vragen rondom klussen en het inrichten van je huis. Om iedereen te kunnen helpen, kun je nu de hele maand oktober met je styling- of klusvraag terecht bij de Eigen Huis & Tuin helpdesk. Zo werkt het.

Geen idee wat je moet doen met dat ene saaie hoekje in huis, of wil je nu eindelijk eens weten hoe je moet behangen? Heb je advies nodig om je huis te stylen? Voor al je styling- en klusvragen kun je de hele maand bij onze helpdesk terecht!

Helpdesk, binnenkort geopend!

Vanaf zaterdag 5 oktober kan iedereen met een klus- en stylingvraag contact opnemen met de Helpdesk. Michiel de Zeeuw en Thomas Verhoef gaan, met een team van experts, aan de slag om je op weg te helpen en te voorzien van praktische oplossingen en antwoorden op jouw prangende vragen.  Gratis 'huis stylings-advies' dus!

Hoe stel ik mijn vraag?

Vanaf 5 oktober kun je terecht bij de speciale helpdesk van Eigen Huis & Tuin. De redactie zorgt er dan voor dat je vraag zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 48 uur) wordt beantwoord door het team van specialisten. Heb je meerdere vragen? Stuur ze wel één voor één in, zodat ze door de juiste persoon beantwoord kunnen worden.  

Nog meer wooninspiratie 

Wil je nog meer tips, ideeën en slimme oplossingen voor je woonproblemen, kijk dan op de website en social media-kanalen van Eigen Huis & Tuin, want in de maand oktober kun je veel acties, video's en artikelen verwachten. Kom maar op met dat mooi ingerichte huis. Dan zit jij er deze winter weer mooi (en warm) bij. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore