Wonen

Parels & Prullen: Jane's liefde voor familie

01 maart 2019 08:15 Aangepast: 01 maart 2019 11:54

Welk item in je huis zou jij echt nooit wegdoen? In deze nieuwe serie van Eigen Huis & Tuin vertellen mensen over hun meest dierbare woonspullen. Deze week: Jane Peiter-de Heer. Ze vertelt over familie, liefde en vrijgevigheid.

Family first

Jane woont samen met haar gezin in Capelle aan den IJssel en is een echt familiemens. Haar interieur is kidsproof en een samenstelling van stijlen die zij en haar partner mooi vinden, maar hun smaken liggen nogal ver uit elkaar. Toen Thomas voor Eigen Huis & Tuin bij haar langs ging om iets te doen aan haar woonfrustratie zei Jane al gauw dat wat haar betreft alles uit de woonkamer weg mocht, behalve één specifiek item.

Oudtante Miep

Dit specifieke item heeft ze drie jaar geleden gekregen van een dierbaar familielid: haar oudtante Miep, de zus van haar opa. Miep ging op haar zestiende het klooster in en is daar uiteindelijk ook overleden. De laatste keer dat Jane haar bezocht, kreeg ze iets bijzonders van haar oudtante, wat ze nooit meer weg zal doen.

Metamorfose

Inmiddels heeft Thomas samen met de Eigen Huis & Tuin-crew de woonkamer een metamorfose gegeven, het is een stuk romantischer en sfeervoller geworden. De woonkamer heeft meer kleur gekregen en Thomas slaagde erin om de stijl van Jane en haar partner perfect te combineren! Nu de woonkamer zo mooi is geworden, vindt Jane de rest van het huis een beetje tegenvallen, "maar juist dat geeft met motivatie om zelf de handen uit de mouwen te steken". En natuurlijk staat het cadeautje van haar oudtante te pronken in de nieuwe woonkamer! 

Ben je ook benieuwd naar de make-over die inmiddels heeft plaats gevonden in het huis van Jane? Lees dan hier verder

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore