Wonen

Natuur op je muur: 5 x botanisch behang

18 december 2018 14:57 Aangepast: 19 december 2018 11:38
Beeld © Etsy

Gek op planten, maar heb je moeite met ze in leven te houden? Of wil je gewoon nóg meer groen in huis? Botanisch behang is dan precies wat je zoekt. Eigen Huis & Tuin zet 5 van de mooiste botanische prints voor je op een rij.

1. Speels en symmetrisch

Hoe schattig is dit behang?! De getekende, symmetrische blaadjes zijn perfect te combineren met een leuke (echte) plant en verschillende woonstijlen. Een kleine muur in de woonkamer, de gehele slaapkamer, of het toilet: alles kan

2. Ga voor goud

Bij 'botanisch' denk je al gauw aan de kleur groen, maar doet hoeft echt niet! Kijk maar eens naar dit prachtige zwart-gouden behang. Weer eens wat anders, en toch hartstikke mooi.

3. In een prieeltje

Voor de echte romanticus, dit behang. Het hek achter het groen geeft een knusse sfeer en de bloemen maken het helemaal af. Het behang kan erg druk overkomen. Hoe je dat het beste kunt toepassen in je interieur zonder dat het te druk wordt? Dat lees je hier

4. Groot, groter, grootst!

We lieten je eerder al lezen dat we fan zijn van de Monstera plant. Dus waarom doen we deze plant met zijn enorme bladeren niet ook op ons behang? Je favoriete plant in je kamer, en die hoef je echt nooit water te geven!

5. Donker, groen en chic

Dit behang is een stuk donkerder dan de vorige, maar oh zó mooi. In combinatie met zwarte accenten, zoals hieronder, krijg je een hartstikke chique uitstraling!

Eigen Huis & Tuin / Käthe van der Werf
`