Van onze partner Senseo

Opposites attract: "Hij houdt van dansen en ik dans absoluut nooit" 

24 december 2018 10:24 Aangepast: 10 januari 2019 14:33
Beeld © Jacq Roos

Dat tegenpolen elkaar aantrekken, hebben we vaker gehoord. Soms gaat dat om hele grote verschillen, soms zijn het kleine dingen. Zoals bij Mi-choe (38) en Remano (42). Ze zijn al meer dan tien jaar samen. Het grootste verschil is dat Remano het liefst naar grote feesten gaat en de hele nacht danst, terwijl Mi-choe tijdens het uitgaan liever lekker aan de bar zit te kletsen. 

Het grappige is dat het koppel elkaar wel uit de club kent. "Ik leerde Remano kennen toen ik 20 was. Hij werkte in een club waar ik regelmatig uitging. Toen is het nog niets geworden, op mijn 28e kwamen we elkaar weer tegen. Waarschijnlijk ook tijdens het uitgaan. De kans is groot dat ik ergens aan de bar zat en hij lekker stond te dansen." 

Dansen

Want dat is het grootste verschil tussen Remano en Mi-choe. Hij is helemaal gek van dansen en uitgaan, zij hangt liever aan de bar. "Hij houdt dus van grote feesten, zoals Sensation. Ik weet niet eens hoe je die muziek noemt! In het begin van onze relatie ben ik wel eens mee geweest, samen met een vriendin. Maar dat was gewoon niet mijn ding. Natuurlijk vind ik het ook leuk om ergens heen te gaan, maar het is niet zo dat ik voor de muziek kom en helemaal losga. Het is overigens geen onoverkoombaar verschil hoor. Ik ga gewoon niet mee en hij heeft veel plezier, dat is prima." 

Kinderen

Natuurlijk - en gelukkig -  zijn er ook een heleboel overeenkomsten. "Bijvoorbeeld de opvoeding van de kinderen. We hebben twee kinderen, een van 4 jaar en een van 6 jaar oud, en daar denken we wel echt hetzelfde over. Bovendien zijn we allebei sportief. Zo doen we weleens samen mee aan een halve marathon. Nou, we beginnen samen en uiteindelijk rennen we apart. Ik loop harder, dus ga dan vooruit. Maar het is gewoon leuk om daar samen heen te gaan. Voordat we kinderen kregen, trainden we ook nog wel eens samen, maar dat is nu een beetje lastig. Sporten doen we dus echt om en om." 

Koffiemoment

En natuurlijk moeten we ook samen genieten. "Als ik in het weekend tegen de kinderen zeg 'Ga papa maar roepen, we gaan koffiedrinken', zijn ze dolblij. Ieder weekend drinken we twee keer per dag koffie met z'n allen. Meestal rond een uur of 11.00 en 's middags rond 15.00. Lekkere koeken erbij en even bijkomen met een heerlijk kopje Senseo®. De kinderen vinden het ook heel gezellig en genieten dan van de koekjes. Juist in het weekend, als je druk bent met van alles en nog wat, is zo'n koffiemoment extra fijn."

Of je nu geniet van dansen of van lekker kletsen aan de bar: Sowieso Senseo®. 

`