Liefde & relaties

De laatste keer seks: ‘Hij wilde me nog één keer domineren’

30 oktober 2018 12:37 Aangepast: 02 november 2018 13:29
Beeld © iStock

Waar de eerste keer seks vol belofte zit, is de laatste keer seks juist een moment van afscheid. De afsluiting van iets wat ooit heel mooi was – of juist niet. Iedere week vertellen mensen anoniem over dat laatste intieme moment en wat daaraan voorafging. Dit keer Mila (23). Ze had een relatie met de negen jaar oudere Mark, die haar helemaal inpalmde.

“Ik leerde Mark kennen in 2015, via Tinder. We spraken af bij zijn huis om een film te kijken, en het was de eerste keer dat ik bij een jongen ‘het’ gevoel had. Als ik mezelf nu afvraag wat dat dan was, weet ik het niet. Was het zijn baard, waren het de tattoos, was het zijn brede bouw? Of toch het feit dat hij lief was? Dat hij me vaak een knuffel of een kus gaf? 

Mark werd mijn eerste echte relatie. Ik was op slag verliefd en viel als een blok voor hem. Hij was negen jaar ouder, ik was 19, maar dat vond ik juist wel fijn. Als ik bij hem was, waren er geen ouders met wie we rekening hoefden te houden. We konden onze gang gaan. En hij stond op eigen benen – iets wat ik ook wel aantrekkelijk vond. 

Na een paar weken werd Mark al best dominant. Als we dan niet bij elkaar waren, appte hij heel vaak. En als ik dan niet meteen reageerde, stuurde hij heel veel berichtjes erachteraan, of hij belde. Wat ik aan het doen was. 

 

'Ik mocht mijn ouders niet meer zien of spreken, niet meer met mijn vriendinnen afspreken'

Toch stoorde ik me er niet aan. Met de smoes dat mijn stage dichter bij zijn huis was dan het mijne, trok ik al heel snel bij hem in. Na ongeveer drie weken lagen praktisch gezien al mijn spullen al bij hem, en sliep ik nooit meer bij mijn ouders. In mijn achterhoofd speelde soms wel de vraag op of het niet allemaal een beetje snel ging. Want het gíng ook snel. Maar op dat moment wilde ik alleen maar bij hem zijn: dat was wat voor mij telde. 

Bovendien vond iedereen hem een leuke jongen. En hij was lief voor me in bed, onze seks was fijn. Ik was echt weg van hem en zijn lijf, voelde me heel veilig bij hem tussen de lakens.

Maar na een tijdje ging het mis. Ik mocht mijn ouders niet meer zien of spreken, niet meer met mijn vriendinnen afspreken. Hij vroeg meteen met wie ik aan het praten was als ik met mijn telefoon in mijn handen zat. Als vriendinnen iets leuks met me wilden doen, moest ik een smoesje verzinnen, want ik moest bij hem zijn en hij was belangrijker dan vriendinnen of familie – vond hij. Ik luisterde naar hem, want ik was ondertussen doodsbang voor hem geworden. Hij had me een soort van gehersenspoeld. Bleef er maar op hameren dat mijn ouders mijn broertje voortrokken. Ik ging het geloven. Zoiets sluipt er langzaam in, zonder dat je het doorhebt.   

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

De laatste keer: ‘Hij bleef me hoop geven dat hij uit de kast zou komen’

Toen begon het fysieke geweld. Ik weet het nog als de dag van gisteren. We hadden ergens ruzie over en opeens was-ie daar: de eerste klap, vol in mijn gezicht. Ik verstijfde, besefte niet goed wat er gebeurde. Hij dook meteen op z’n knieën, bood zijn excuses aan, hij zou het nooit meer doen.  Vanaf toen ging het snel, de ene klap na de andere volgde. Niets was meer goed genoeg. Hij was altijd dol op alle gerechten die ik kookte, maar plots was niets meer lekker. Voor hem een reden om boos op mij te worden. Woedend. Borden met heet eten kreeg ik over mij heen, mijn keel werd regelmatig dichtgeknepen en als iets niet naar zijn zin was, zag ik alle hoeken van de kamer. Mijn ouders en vrienden wisten van niets. Maar zoals hij al zei: waar kon ik naartoe? Ik had iedereen in de steek gelaten, wie zou mij nou nog willen helpen? 

De omkeer kwam toen hij mijn vinger brak. Hij baalde hiervan, want een blauwe plek kan je verbergen, een gebroken vinger niet. Mensen gingen vragen stellen hoe het was gebeurd. Hier had ik een hekel aan, want ik was bang de waarheid te moeten vertellen. Ik schaamde me kapot. Tot mijn moeder belde op een avond dat hij was werken. ‘Wat is er nou werkelijk gebeurd met je vinger?’ vroeg ze. Huilend gooide ik het hele verhaal eruit. De volgende dag stonden mijn ouders op de stoep: ik moest daar weg.   

'Hij wilde nog één keer een onvergetelijke avond met me hebben, om te laten zien dat hij was veranderd'

Op de terugweg moesten we een paar keer stoppen, ik was totaal in paniek, kon niet meer stoppen met huilen. Ik hield van hem, hoe kon het zo mis zijn gegaan?

Uiteindelijk heb ik aangifte gedaan, en de aanklacht gewonnen. Hij heeft een taakstraf moeten uitvoeren en geld moeten betalen. Toch miste ik hem. Vooral ook omdat hij me bleef appen, bleef zeggen dat hij me wilde zien, onze seks miste. Miste ik de seks niet, vroeg hij me. Hij bleef me maar lekker maken, wilde nog één keer een onvergetelijke avond met me hebben, en hij zou me laten zien dat hij was veranderd. 

Dat haalde me over. Op een avond ben ik naar hem teruggegaan. Dat is wat liefde met je doet, denk ik. We hadden seks, voor de laatste keer. De seks was redelijk ruw, absoluut niet lief – zoals ik van hem gewend was. Het was duidelijk dat hij mij wilde domineren. Hij wilde opeens nieuwe standjes proberen en dirty talk, iets wat we normaal niet deden. Maar toch deden we het die avond meer dan één keer. Ik snap nog steeds niet dat ik het heb laten gebeuren, dat ik het ook wilde. 

Toen mijn ouders erachter kwamen dat ik weer bij hem was geweest, vonden ze het vreselijk. Ik voelde me misbruikt, heb me door hem laten ompraten, voelde me heel zwak en ik heb spijt van die laatste keer. Ik kijk er niet graag naar terug: nog een keer met hem naar bed gaan, is het stomste dat ik ooit heb gedaan. 

Maar soms denk ik dat die laatste keer seks ook misschien nodig was om los van hem te komen en te beseffen wat voor een klootzak hij was. Als een laatste zetje. Ik hoop hem nooit meer te zien. Ik voel niets anders dan woede om wie hij was en wat hij met me deed.”

De namen Mila en Mark zijn om privacyredenen gefingeerd. Ook anoniem je verhaal doen? Mail naar weekendmagazine@rtl.n

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore