De laatste keer seks

‘Ik stuurde naaktfoto’s naar de leraar van mijn dochter’

15 oktober 2018 14:58 Aangepast: 31 oktober 2018 10:22
Beeld © GettyImages

Waar de eerste keer seks vol belofte zit, is de laatste keer seks juist een moment van afscheid. De afsluiting van iets wat ooit heel mooi was. Wat leidde tot dat einde? In deze rubriek vertellen mensen anoniem over dat laatste intieme moment en wat daaraan voorafging. Dit keer Barbara (35). Ze kreeg gevoelens voor de leraar van haar dochter - ook al was ze zelf getrouwd.

“Mijn man en ik leefden al een tijd langs elkaar heen. We waren allebei druk met werk, met de kinderen en onze eigen dingen en deden bijna nooit meer iets samen. Onbewust wist ik wel dat het niet meer goed zat, maar pas toen ik gevoelens voor iemand anders begon te krijgen, besefte ik hoe ver we van elkaar waren afgedreven. Ik werd verliefd op de leraar van mijn dochter, meester Jeroen. Ze had extra begeleiding nodig, waardoor ik hem steeds vaker zag en we steeds meer contact kregen. Eerst alleen zakelijk, maar al snel ging het ook over wat we in de vakantie gingen doen, dat mijn relatie niet goed ging, dat dat misschien ook gevolgen zou hebben voor mijn dochter, et cetera.

Hij deelde ook persoonlijke dingen, over zijn andere baan, zijn vrienden, zijn sport. Van het ene op het andere moment merkte ik dat ik meer begon te voelen dan de bedoeling was. Ik zag hem niet meer alleen als de leraar van mijn dochter, maar ook als een potentiële minnaar. Zijn uitstraling, de manier waarop hij met de kinderen omging, hoe enthousiast en geïnteresseerd hij altijd was – dat deed iets met me. Achteraf denk ik dat ik daar gevoeliger voor was omdat de relatie thuis al niet lekker liep.

'Toen hij vroeg of ik een naaktfoto wilde sturen, deed ik dat – de eerste naaktfoto die ik ooit had gestuurd'

In de zomervakantie ging ik een grens over. De appjes met meester Jeroen werden steeds intiemer en pikanter. Hij vroeg of ik niet een keer wat wilde afspreken. In eerste instantie hield ik de boot af. Het kon niet; ik had een relatie, een gezin, hij was de meester van mijn dochter en zeven jaar jonger dan ik bovendien. Maar ik voelde me ook gevleid en kon niet ontkennen dat ik naar hem verlangde. Toen hij vroeg of ik een naaktfoto wilde sturen, deed ik dat – de eerste naaktfoto die ik ooit had gestuurd. Het wond me op, de gedachte dat hij me begeerde. Van hem kreeg ik ook expliciete foto’s.

Na de vakantie kon ik me niet meer beheersen. Ik ging bij hem langs. Ontzettend spannend, je weet dat je fout zit, maar daarin zit ‘m ook de aantrekkingskracht. Na elf jaar huwelijk had ik voor het eerst weer seks met een andere man. Het was gek om me weer bloot te geven aan een nieuw iemand. Ik voelde me weer sexy, even niet meer alleen maar moeder. De aandacht deed me goed. Die ene keer kreeg een vervolg, en nog een.

'Het afscheid was koeltjes. Hij gaf me een zoen en dat was dat'

Het was vooral lust van zijn kant denk ik, maar ik begon me toch af te vragen: stel dat hij meer wil, wat doe ik dan? Die gedachte verwierp ik meteen. Ik had niet het gevoel dat ik met hem iets op kon bouwen, hij is nog veel te speels en onvolwassen. Hij kan dagen niets van zich laten horen en dan ineens weer van alles van je verwachten. En zo snel als het begon, zo snel was het ook weer voorbij. De laatste keer dat we het met elkaar deden, was anderhalve week geleden. We spraken niet uit dat het de laatste keer was, maar ik voelde het. Het afscheid was koeltjes, hij gaf me een zoen en dat was dat. Sindsdien heb ik niets meer van hem gehoord. Aan de ene kant hoop ik dat het met meester Jeroen een vervolg krijgt, want dat hij me niets meer heeft gestuurd doet me toch wel pijn. Het voelt echt als liefdesverdriet.

Aan de andere kant is het goed zo. Deze kortstondige affaire heeft me doen inzien dat ik aan mijn huwelijk moet werken. We moeten meer tijd voor elkaar maken, meer samen doen. Het besef is er, nu de uitvoering nog. Ik heb mijn man verteld dat ik gevoelens had voor de meester, maar niet dat er meer is gebeurd. Het feit dat ik met leugens rondloop, maakt het niet makkelijker. Maar ik heb er vertrouwen in dat we er nog uit kunnen komen samen. Gelukkig word ik niet meer dagelijks met meester Jeroen geconfronteerd, want die is na de zomervakantie naar een andere school gegaan.”

 

De namen van Barbara en Jeroen zijn gefingeerd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore