Liefde & relaties

De laatste keer seks: ‘Hij bleek in Madrid te zitten. Bij een ander meisje’

11 oktober 2018 08:43 Aangepast: 12 oktober 2018 16:20
Beeld © iStock

Waar de eerste keer seks vol belofte zit, is de laatste keer seks juist een moment van afscheid. De afsluiting van iets wat ooit heel mooi was. Wat leidde tot dat einde? In deze rubriek vertellen mensen anoniem over dat laatste intieme moment en wat daaraan voorafging. Dit keer Naomi (27), die nog jarenlang in het geheim afsprak met haar grote liefde, nadat hij haar hart had gebroken.

“We waren 20 jaar en onafscheidelijk. Elke dag waren we bij elkaar, ook al woonden we nog bij onze ouders. Álles was leuk met hem. We hadden dezelfde humor, de grootste lol en dachten over veel dingen hetzelfde. Met hem vond ik het zelfs leuk om te gamen. Zijn familie was helemaal weg van mij, en mijn familie vond hém geweldig. Iedereen zag ons als het perfecte stel. Zo voelde het voor mij ook.

We waren van plan om samen te gaan wonen en spaarden voor een huisje. Hij was mijn toekomst; ik twijfelde er geen moment aan dat hij de ware was. Tot zijn moeder me op een dag belde toen hij ‘op zakenreis’ was. Ze vroeg of ik wist waar hij was. Dat was gek, want hij werkte in het familiebedrijf. Als hij op zakenreis was zoals hij mij had verteld, had zijn moeder dat moeten weten. Maar ze wist zeker dat hij niet voor werk weg was, zei ze. Niemand wist waar hij was.

'Hij zei plompverloren dat hij er klaar mee was en dat hij niet terug zou komen'

Zijn moeder ontdekte dat hij een reistas had meegenomen en dat zijn fiets bij het station stond, verder wisten we niets. Een vriend van hem had wel een vermoeden: hij had op een andere zakenreis iemand ontmoet in het vliegtuig, vertelde hij me. Dat meisje woonde in Madrid. Misschien was hij daarnaartoe? Dat bleek inderdaad het geval.

Hij belde me toen hij daar een dag zat. Een verbijsterend telefoontje. Hij zei plompverloren dat hij er klaar mee was en dat hij niet terug zou komen. De grond zakte onder mijn voeten vandaan. Ik had het totaal niet aan zien komen. Een weekend daarvoor waren we nog samen naar Antwerpen geweest, hadden we romantisch zitten dineren. Ik begreep er niets van. Had ik signalen gemist? Mijn wereld stortte in.

Een paar dagen later stond hij plots bij mijn ouders voor de deur. Hij schaamde zich voor zijn gedrag, putte zich uit in excuses. Maar ik moest niets meer van hem hebben en heb hem keihard genegeerd. Hij had me zoveel pijn gedaan. Ik was er kapot van. Maar toen zijn vader een tijdje later kanker kreeg en in rap tempo achteruit ging, heb ik hem toch weer benaderd. Ik hield te veel van hem om hem dat alleen te laten doormaken.

We begonnen elkaar weer te zien. Zonder dat ik anderen erover vertelde, want ik wist dat mijn vrienden en familie het zouden afkeuren na wat hij me had geflikt. Zij hadden me opgevangen toen ik door zijn toedoen gebroken was, en nu ging ik zomaar naar hem terug? Ik voelde me schuldig tegenover hen, maar ik wilde zo graag bij hem zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

De laatste keer seks: ‘Mijn moeder vond hem een lapzwans’

Hij probeerde me uit te leggen waarom hij was vreemdgegaan. Dat hij had gedacht dat ik niet de ware was, dat hij niet meer zo verliefd op me was en op zoek was naar meer avontuur. Dat dacht hij bij haar gevonden te hebben, maar hij realiseerde zich al snel dat hij een enorme fout had gemaakt. Met zijn verklaring nam ik genoegen, voor even.

Twee jaar lang hielden we die geheime relatie vol. Het was heel fijn om te weten dat hij nog zoveel van me hield. Het gevoel van ‘fuck de rest, ik wil jou’ deed mijn zelfvertrouwen goed, helemaal na die deuk die het had opgelopen door zijn overspel. Maar het zou nooit meer een echte relatie worden, daarvoor was er te veel gebeurd. Het liegen tegen mensen over waar ik was, begon me steeds meer tegen te staan. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt: we moesten verder.

'Via-via hoor ik nog weleens hoe het met hem gaat en dat hij naar me vraagt. Soms denk ik: zou het dan toch?'

Voor onze allerlaatste keer hebben we een suite geboekt bij een hotel bij ons in de buurt. Een prachtige kamer met een bubbelbad. Eerst hebben we heerlijk gegeten, daarna zijn we met een fles wijn naar boven gegaan. Ik had nieuwe lingerie gekocht, hij had ook zijn best gedaan. Het was zo mooi en liefdevol, hoe we elkaar beminden en daarna in elkaar verstrengeld in slaap vielen.

Het was de perfecte laatste nacht. Al was het ook heel emotioneel, vooral voor mij. Het voelde echt als een afsluiting van vier jaar lief en leed. Dat deed pijn, maar het was de enige juiste beslissing. Of het echt een afscheid was, moet de toekomst uitwijzen. Ik geloof nog steeds dat hij mijn grote liefde is. We hielden zo veel van elkaar, dat is echt niet normaal. Ik kijk met een goed gevoel terug op wat we hadden, de echte relatie en onze geheime relatie daarna.

Via-via hoor ik nog weleens hoe het met hem gaat en dat hij naar me vraagt. Soms denk ik: zou het dan toch? Ik heb nu een nieuwe partner, met wie ik zoon heb gekregen en heel gelukkig ben. Maar ik denk ook nog heel vaak aan hem, aan hoe het was en hoe het had kunnen zijn. Als de liefde echt is, dan kom je uiteindelijk wel weer bij elkaar terug, daar ben ik van overtuigd.”

 

De naam Naomi is om privacyredenen gefingeerd. Ook anoniem je verhaal doen? Mail naar weekendmagazine@rtl.nl

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

De laatste keer: 'Het leeftijdsverschil was voor hem te groot'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore