Weekendagenda

Muziek, molens, moederdag

10 mei 2019 09:21 Aangepast: 10 mei 2019 13:22
Beeld © Geheime Liefde Festival

Zondag is het moederdag, dus we hebben een paar leuke uitjes voor moeders, maar ook een mooie tentoonstelling en heerlijk eten in de buitenlucht.

Nationale Molendag

In Nederland kun je wel 1200 molens bezoeken en op Nationale Molendag zijn ze bijna allemaal open! Altijd eens een keer molenaar willen spelen, de wieken laten draaien of willen weten hoe het nou allemaal werkt? Komend weekend laten de molenaars alles zien en zijn er bij de molens allerlei activiteiten georganiseerd, van een braderie tot workshops brood bakken. www.molens.nl.

Geheime Liefde

Fort Vechten bij Utrecht is het toneel van het muziekfestival Geheime Liefde. In verborgen tunneltjes, op binnenplaatsen en veldjes krijgt jong talent de kans zich te presenteren en dat op een hele spannende locatie. Natuurlijk met allerlei lekkere happen en drankjes en voldoende vertier voor de kinderen. En misschien ontdek je hier wel je nieuwe lievelingsband. Op www.geheimeliefde.nl zijn de tickets al uitverkocht, maar op www.ticketswap.nl worden er nog voldoende aangeboden.

Muziek voor moeders

Mama's Pride is een gratis muziekfestival in Geleen met veel Limburgse bands, maar ook internationaal aanstormend talent en oude getrouwen als The Dream en George Baker. Kijk op www.mamaspride.nl wie er op deze speciale jubileumeditie optreden. 

Appeltje, eitje

In Roosendaal vind je komend weekend de allerbeste foodtrucks van Nederland verzameld in het gezellige Vrouwenhofpark. Met live muziek, dj's, schmink en springkussens voor de kids is het echt een festival voor het hele gezin... zelfs de hond mag mee! www.facebook.com.

Project Rembrandt in Oss

Ook zo genoten van het televisieprogramma Project Rembrandt? En zou je de werken van de 6 beste amateurkunstenaars van Nederland best eens in het echt willen zien? Dat kan allemaal in Museum Jan Cunen, want hier hangen deze kunstwerken en op bepaalde dagen zijn de kunstenaars zelf in het museum aanwezig om vragen te beantwoorden. Kijk op www.museumjancunen.nl voor meer informatie. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore