Geknipt

Inspiratie voor je coronacoupe: 20 vrouwen met kort haar

02 maart 2021 20:58
Beeld © iStock

We mogen weer! Heb jij je kappersafspraak al staan? Wie weet ben je je lange coronalokken beu en is het tijd voor wat anders. Daarom een lijstje met trendy korte coupes. Zo kun jij met een frisse look de lente tegemoet.

4 haartrends voor het voorjaar

Ben jij het type dat ver voor de kappersafspraak op het wijde web rondstruint om met een haarfijn kiekje op de proppen te komen of laat je het liever aan de professional over? Wat je ook doet, weet dat de keuze aan haartrends en looks reuze is. Bekijk onze selectie of scroll verder en laat je inspireren door maar liefst 20 verschillende frisse korte kapsels.

1: Pixie cuts

Dit korte kapsel is het best te bestempelen als 'jong', 'dynamisch' en 'stoer.' Kort van achter en aan de zijkanten, weinig volume bovenop en een heel korte pony. Is dit iets te pittig voor je, dan zijn er ook de korte coupes met langere lokken aan de voorkant die je dit voorjaar veel gaat zien.

2: Pony

De pony is - voor zover het uit het straatbeeld is verdwenen - terug van weggeweest. Als je er het gezicht en type haar voor hebt, is dit het kapsel om een statement mee te maken. Van korte tot lange pony en alle versies er tussenin, de charmante pony is hot. 

3: Au naturel

Verder is het dit voorjaar de trend om zo dicht mogelijk bij je eigen haartextuur en -kleur te blijven. De natuur als inspiratiebron. Wil je toch iéts doen zonder die natuurlijke look te verliezen, ga dan voor high- en lowlights of een zachte balayage. 

4: Lange lokken

Geen schaar in het haar? Lange lokken zijn in. Natuurlijk wel even de dode puntjes laten knippen, maar dan kun jij met een frisse haardos weer vooruit.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore