Van onze partner Albert Heijn

Zo krijg je extra hints om The Masked Singer te ontmaskeren

22 oktober 2021 17:07 Aangepast: 22 oktober 2021 18:44
The Masked Singer Beeld © RTL

Ben jij ook zo’n fan van The Masked Singer? Dit seizoen is het voor eerst mogelijk om extra hints te verzamelen en zo de zingende karakters te ontmaskeren.

Vorige week is alweer het derde seizoen van familieshow The Masked Singer bij RTL 4 van start gegaan. Elke vrijdagavond zitten er miljoenen mensen klaar om de zingende karakters te ontmaskeren. Wie zitten er toch in die geweldige pakken?

Extra hints

Dit seizoen hebben kijkers voor het eerst de mogelijkheid om extra hints te verzamelen. Hoe? Heel simpel: door één van de speciale The Masked Singer-verspakketen van Albert Heijn te kopen. Wanneer je de streepjescode op de verpakking met de AH-app scant krijg je exclusieve hintfilmpjes te zien, die je helpen bij het ontmaskeren van The Masked Singer.

Verrassende vrijdagavond

Je herkent de speciale verspakketten bij Albert Heijn heel gemakkelijk aan de paarse The Masked Singer-verpakking en haalt daarmee meteen een gezonde vrijdagavondmaaltijd voor het hele gezin in huis. Johan van der Zanden, directeur marketing en communicatie bij Albert Heijn: “Met deze combinatie bieden we onze klanten alle ingrediënten voor een verrassende vrijdagavond met de hele familie.”

Donderdagnacht

De verspakketten zijn tijdens de gehele looptijd van het programma (van 11 oktober tot en met 17 december) te verkrijgen bij Albert Heijn. Je kunt kiezen uit tien verschillende gerechten. Met de scanner in de AH-app scan je de streepjescode op de verpakking, waarna er een pop-up met een exclusieve hint in beeld verschijnt. Elke week op donderdagnacht om 0.00 uur wordt er een nieuwe hint vrijgegeven.

Dit artikel is een branded content-artikel van Albert Heijn en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van RTL Nieuws. Ga naar de website van Albert Heijn voor meer informatie over deze actie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore