Van onze partner Bolletje

Maan helpt Daan met losgaan

19 februari 2021 11:58 Aangepast: 26 februari 2021 10:30

In de The voice of Holland Ontbijtsessies helpt Maan vier talenten bij het verder ontwikkelen van hun zang- en performvaardigheden. Daan is één van deze vier talenten.

Het elfde (!) seizoen van The voice of Holland is alweer in volle gang en wordt elke week ouderwets goed bekeken. Nieuw dit jaar zijn de The voice of Holland Ontbijtsessies waarin oud-winnares Maan vier talenten een laatste duwtje in de rug geeft om hun zangtalent verder te ontplooien. Maan geeft tips om hun zenuwen in bedwang te houden, soepeler te bewegen op het podium of eigen liedjes te schrijven.

Ochtendstond…

Deze sessies met Maan vinden plaats in de vroege ochtend, omdat wetenschappelijk bewezen is dat we in de eerste twee uur van de dag het meest productief zijn. Hét moment dus om iets nieuws te leren en aan jezelf te werken. Maar wel pas na een voedzaam en gezond ontbijt natuurlijk.

Dit is Daan

In de eerste aflevering leren we Daan van Hasselaar (artiestennaam Daniel Marin) kennen. Daan is 20 jaar en woont in Wageningen. “Volgens mijn ouders zing ik al sinds ik kan praten, en dat is nog steeds wat ik het liefste doe.”

Hij heeft veel zangles gevolgd en werd zelfs aangenomen voor het conservatorium. “Na een jaar heb ik besloten hiermee te stoppen, omdat ik meer mijn eigen tijd in wil delen.” Hij studeert nu Plantenwetenschap en doet daarnaast zoveel mogelijk met muziek. ‘Ik plaats  elke week een nieuwe cover op mijn eigen YouTube-kanaal en wil in september van dit jaar een EP uitbrengen met eigen liedjes.”

Losgaan op het podium

De reden dat Daan meedoet aan de Ontbijtsessies is omdat hij het moeilijk vindt om ontspannen en zelfverzekerd te performen. ‘Ik voel me vaak wat slungelig als ik op het podium sta, en ben me dan erg bewust van mijn lichaam en bewegingen.” Daan is jaloers op hoe Maan los durft te gaan voor publiek en zou dit zelf ook dolgraag willen leren. “Maar het moet geen act worden, ik wil wel mezelf blijven.”  Of hem dit lukt zie je in de TVOH Ontbijtsessies.

Bekijk de eerste aflevering van de TVOH Ontbijtsessies hier:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore