Lekker leven

Nieuw programma: De Perfecte Verbouwing met Nicolette Kluijver

03 januari 2021 07:01

Nu we meer dan ooit thuis zijn, begint het misschien wel te kriebelen: een verbouwing. Meer ruimte in de keuken, of juist eindelijk een grotere badkamer? De Perfecte Verbouwing zit boordevol inspiratie als je zelf ook je huis wil verbouwen!

Nu de huizenmarkt overspannen is, overwegen veel huiseigenaren een verbouwing. Een groot struikelblok daarbij is om door platte bouwtekeningen heen te kijken en nog niet bestaande ruimtes te visualiseren. Maar wat nou als die bouwtekening door middel van virtual reality tot leven komt? 

In het nieuwe RTL 4 programma ‘De Perfecte Verbouwing’ krijgen deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien in virtual reality. Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is voordat er nog maar een steen is verplaatst.

Op basis van deze ontwerpen mogen de deelnemers kiezen met welke architect ze doorgaan. En dan gaat de verbouwing echt beginnen.

Het winnende ontwerp wordt uitgevoerd. Nicolette Kluijver volgt de verbouwing. Aan het eind van de aflevering wordt het eindresultaat onthuld en zien de kijker én de winnende architect hoe het huis in het echt is geworden. 

‘De Perfecte Verbouwing’ is vanaf woensdag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk de eerste beelden hieronder!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore