Lekker leven

Aflevering 85 | 25 december 2020

31 december 2021 17:06 Aangepast: 31 december 2021 17:08

Feestborrel met Hugo! 

De laatste vrijdag - en dus ook laatste borrelplank van het jaar. Een feestborrelplank wel te verstaan, vol met heerlijke hapjes. Een leuk alternatief als je een keer géén driegangendiner wil maken! Lees hier het recept voor inspiratie.

Metamorfose zitvensterbank

Een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen Patrick en styliste Chantal was een make over in Leiden. Sabine wilde graag een zitvensterbank in de woonkamer maar had geen idee hoe ze dat moest aanpakken. Patrick wel! Bekijk hier het eindresultaat.

Tuinmetamorfose 

Tom heeft maar liefst zestien tuinmetamorfoses gedaan! Tuinen, balkons, van alles kwam voorbij. Zoals de tuin van Orhan en Sylvia. Zij bouwden een fijne tuinkamer achter in de tuin, maar een brede zandstrook daarvoor ontsierde de tuin. Tom zorgde voor meer groen en voor een knusse vuurplaats. Bekijk hier hoe het is geworden.

Binnenkijken bij

In 2014 viel het oog van Robert en Ellen op het karakteristieke pand in Amersfoort. Vanaf de koop wisten ze dat ze een parel in handen hadden. Een ietwat stoffige parel die alleen nog een wel flinke opknapbeurt kon gebruiken. Het huis heeft namelijk maar liefst 10 jaar leeggestaan. Nadat de binnenboel volledig opnieuw is opgebouwd, heeft het koppel er een zeer charmant huis van gemaakt. Een droomhuis waar de inspiratie vanaf spat! Bekijk 'm hier.

Moestuin aanleggen

Natuurlijk heeft niet iedereen plek voor een moestuin, daarom vond Tom het leuk om ook een kruidentuintje en indoor moestuin-voorbeelden op de boerderij te maken. Inspiratie voor iedereen, of je nou groot of klein woont!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Fijne feestdagen en tot volgend jaar! 

 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore