Lekker leven

Aflevering 83 | 23 december 2020

29 december 2021 17:06

Vandaag duikt Hugo de Mexicaanse keuken in, nemen we een kijkje in een bloeiende wintertuin, en leggen we de laatste hand aan een mooie tuinmetamorfose. Daarnaast heeft dierenarts Piet twee kwetterende lovebirds meegenomen.

Koken met Hugo! 

Hugo duikt de Mexicaanse keuken in en maakt vandaag een gevulde tortillasoep met niet één, maar twee(!) desserts: 'arroz con leche' en een citrussalade. Lees hier het recept!

Metamorfose (2/2)

Ons klusteam is deze week neergestreken in Rotterdam bij Hugo en As. De eethoek is voor hen een doorn in het oog. Ze zouden graag meer zitruimte hebben alleen hebben ze geen idee hoe zij de hoek praktisch en gezellig kunnen indelen. Bekijk hier het eindresultaat.

Dierenarts Piet

Het is weer een vrolijke boel op de boerderij! Want dierenarts Piet is er en die heeft twee hele actieve kwetterende vogeltjes meegenomen... love birds.

Oma's soep

Veel ouderen hebben het lastig. In deze tijd al helemaal. Ze voelen zich eenzaam omdat ze niet meer veel contact met de buitenwereld kunnen hebben, of simpelweg gewoon niemand om zich heen hebben. Martijn en Max hopen daar verandering in te brengen.

Buitenkijken bij...

De buitenwereld is in deze wintertijd een stuk minder groen. Gelukkig zijn er veel bijzonder tuinen die nog volop groeien en bloeien. Geralt laat zijn bijzondere collectie groen zien en geeft ons tips over de verzorging van planten die we thuis ook hebben staan!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore