Ga naar de inhoud
Lekker leven

Aflevering 80 | 18 december 2020

Borrelen met Hugo! 

Nu reizen er voorlopig niet in zit om de (culinaire) wereld te verkennen, tovert Hugo elke vrijmibo een ander land op de borrelplank. Deze week gaat hij voor de keuken van onze westerburen: de Britten. Het land van de scones, fish & chips en sandwiches. Populaire snacks om je vingers bij af te likken. Bekijk hier het recept voor inspiratie! 

Binnenkijken bij de verbouwing van...

Op een grote zandbak het huis van je dromen bouwen. Maaike en Antoine deden het. Om geld te besparen, regelden ze het ook nog eens (bijna) helemaal zelf! Bekijk hier het resultaat.

Lampen maken

Van een vel papier een vogel of bootje vouwen; origami ken je misschien wel, de Japanse papiervouwkunst. Maar Danielle vouwt geen bootjes van papier, ze maakt er design lampen mee! Eigen Huis en Tuin Lekker Leven neemt een kijkje in haar werkruimte.

Groentetuin

Je eigen groente verbouwen is helemaal hip! Maar niet iedereen heeft plek voor een moestuin. Maar dat is ook niet per se nodig volgens Tom…

Sporten met Dennis

Dennis is als sporttrainer dagelijks fysiek bezig. In Eigen Huis en Tuin Lekker Leven maakt hij kennis met minder bekende sporten. Vandaag leert hij de basisprincipes van de Chinese vechtkunst. Hier lees je er meer over.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.