Ga naar de inhoud
Lekker leven

Aflevering 78 | 16 december 2020

Koken met Hugo! 

Vandaag schaft de pot: rode biet. Of beter gezegd, een geroosterde bietensalade met vers breekbrood. Zo'n vitaminerijk bord breekt zo lekker de week. Kook je mee? Bekijk hier het recept. 

Metamorfose (2/2)

De babykamer bij Parmila en Bekir in Rotterdam krijgt deze week een metamorfose. Maandag maakte Patrick al een praktische commodekast. Vandaag kleedt hij samen met styliste Lieke de babykamer verder aan. Bekijk hier het resultaat. 

Dierenarts Piet

Elke week laat dierenarts Piet je kennismaken met een huisdier. Zo weet jij waar je aan toe bent als je overweegt zo’n beestje aan te schaffen. Vandaag: een hamster!

Zelf cadeau's maken

Iets heel anders: de fijnste cadeautjes voor onder de Kerstboom maak je natuurlijk zelf. In Amsterdam heeft Erica een paar mooie ideeën voor je.

Permacultuur

Veel natuur om ons heen is helemaal niet zo natuurlijk. Mensen grijpen in om de natuur te bedwingen. Bij permacultuur werkt dat anders: daar werkt de mens met de natuur méé, in plaats van ertégen. Ook bij het aanleggen en onderhouden van een tuin. Tosca is daarover zo enthousiast dat zelfs de stromende regen haar niet tegenhoudt.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.