Ga naar de inhoud
Lekker leven

Aflevering 76 | 14 december 2020

Koken met Hugo! 

Hugo maakt vandaag quiche met zuurkool en gegrilde slakropjes met appelvinaigrette. Een makkelijke maaltijd om de week mee af te trappen. Kook je mee? Hier vind je het recept.

Tips van Zamarra

Zamarra ging vandaag aan de slag met het kleinste kamertje.... de wc. Ze neemt ons mee en heeft ook daar tips voor het schoonmaken.

Metamorfose (1/2)

Deze week zijn we in Rotterdam bij Parmila en haar verloofde Bekir. Zij zijn dolblij dat Parmila zwanger is van hun eerste kindje. Maar met de babykamer weten ze zich geen raad. Woensdag zie je het eindresultaat!

Kerstboeket

Veel mensen hebben de kerstboom al neergezet, net als wij. Tijdens de feestmaanden worden er ook heel wat bloemstukjes en boeketten in huis gehaald of cadeau gedaan! Bloemist Sharon laat ons zien welke snijbloemen en boeketten er populair zijn.

Tom maakt een plantenhanger

Het is tegenwoordig erg populair om oude spullen die je thuis hebt liggen of bij de kringloop hebt gekocht een nieuw leven te geven. Het is ook zonde om spullen die nog bruikbaar zijn weg te gooien... Zo gaat Tom vandaag een oud voorwerp een heel nieuw, groen, leven geven!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.