Ga naar de inhoud
Lekker leven

Aflevering 75 | 11 december 2020

Borrelen met Hugo! 

Voor de borrelplank van deze vrijdag duikt Hugo de Vietnamese keuken in. Een frisse, gezonde, kruidige keuken, die bekend staat om zijn mooie opmaak. Ben je er klaar voor? Lees hier zijn recept.

Dennis probeert Hot Yoga

Dat onze sportcoach Dennis sportief is weten we inmiddels wel. Maar hoe lenig is onze sportfanaat eigenlijk? Daar gaan we snel achter komen want vandaag volgt hij een lesje Hot Yoga

Binnenkijken bij

Binnen een paar jaar na het verbouwen van een huis, een nieuw klushuis kopen, niet veel mensen zouden daar zin in hebben. Toch hebben Chris en Bart uit Heemskerk precies dat gedaan.

Kerstbomen shoppen en versieren

Kerst komt er bijna aan en om de kerstsfeer in huis te halen kan een kerstboom natuurlijk niet ontbreken! Tom gaat op pad om een kerstboom voor binnen en buiten uit te zoeken. Lees hier zijn tips terug!

Spullen maken met een 3D-printer

We zouden allemaal wel een steentje bij willen dragen aan een duurzame wereld. Ontwerper Eric voegde daad bij het woord. Hij ontwerpt interieur objecten en andere gebruiksvoorwerpen niet van plastic maar van lokale grondstoffen, zoals algen en schimmels.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.