Lekker leven

Aflevering 74 | 10 december 2020

30 juni 2022 17:05

Koken met Hugo! 

Vandaag maakt Hugo Italiaanse gnocchi met een geroosterde paprikasaus en Hollandse garnaaltjes. Je kunt de gnocchi kant-en-klaar in de winkel kopen, maar in dit recept leert Hugo je ook hoe je deze makkelijk thuis bereidt! Zelf maken? Lees hier hoe je dat doet.

Beauty make-over

Judith is zichzelf wat kwijtgeraakt na een heftige relatie. Haar zus Evelien gunt haar een make over om weer een nieuwe eigen stijl te vinden. Daar helpt ons beautyteam natuurlijk graag bij.

Buitenkijken bij… 

Soms kan de natuur zoveel indruk op je maken, dat je er steeds naar terugverlangt. Daarom legde Ampie zijn tuin op de Veluwe aan met de Oostenrijkse natuur als inspiratiebron. Inclusief watervallen en berg! En natuurlijk ontbreekt in deze tijd de kerstverlichting niet…

DIY

Om een saaie wand op te fleuren hoef je niet die hele wand te schilderen of vol te hangen met accessoires. Martine lost het op met een uniek wandmeubel.

Oldtimer monteur

In Eigen Huis en Tuin Lekker Leven zie je hoe je zélf dingen kunt maken en bouwen, maar ook hoe je eenvoudig zélf kunt repareren of onderhouden. Automonteur André sleutelt in zijn vrije tijd aan oldtimers en hij heeft handige reparatie-tips die je ook voor jouw eigen moderne auto kunt gebruiken.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore