Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 69 | 3 december 2020

23 juni 2022 17:05

Koken met Hugo! 

Vandaag gaan we terug naar Hugo's roots: Brabant! En wat is er dan beter dan een potje stoofvlees met zelfgemaakte friet en salade? Lees hier het recept.

Beauty make-over

Susanne heeft niet écht een eigen stijl en weet niet goed hoe ze zich moet kleden. Ze vraagt vaak advies aan haar zoon Nathan, dat is natuurlijk niet erg maar Nathan vindt het tijd dat ze hulp krijgt van onze professionals.

Buitenkijken bij… 

In het Brabantse Valkenswaard, achter een doodnormaal woonhuis, ligt het bamboeparadijs van Jos en Gerry. Je waant je in een andere wereld en loopt hierdoor meters en meters hoge halmen met een prachtig en sierlijke wintergroen bladerdek.

DIY

Heb je thuis een kleine tuin maar zou je er toch een moestuintje willen inzetten? Klusser Martine maakt vandaag een unieke overkapping voor een caviahok dat óók ruimte biedt aan een moestuintje. Kun je meteen de groenten voor je cavia kweken.

Messenslijper

Botte messen snijden natuurlijk niet goed, maar het is ook gevaarlijker want met een bot mes zal je sneller druk zetten en ook makkelijker uitglijden! Slijper Lodewijk liet ons zien hoe je messen, scharen en zelfs tuingereedschap op de juiste manier weer scherp maakt!

Uitzending gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore