Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 68 | 2 december 2020

22 juni 2022 17:05

Koken met Hugo! 

Hugo heeft weer iets origineels op het winterse menu staan: een snelle groentestoof met parmezaanse kaas. En omdat de Sint in het land is, gaat hij twee varianten van borstplaat maken. Een vergeten snoepgoed dat makkelijk zelf te maken is. Dat wordt genieten! Lees hier het hele recept.

Metamorfose (2/2)

De hal is zo'n ruimte waarvan we vaak niet weten wat we ermee kunnen. Daarom wordt het opknappen ervan vaak 'even geparkeerd'. Dit gebeurde ook bij Sten en Angela uit het Gelderse Meteren. Patrick laat zien hoe je van de hal een gezellige binnenkomer maakt. Bekijk hier het eindresultaat.

Dierenarts Piet

Als hondenbezitter hoop je natuurlijk dat je huisdier lang bij je blijft. Nou worden honden de laatste jaren gemiddeld steeds ouder. Eenvijfde van de honden in Nederland is inmiddels ouder dan 10 jaar. Dierenarts Piet heeft vandaag zo’n senior hondje meegenomen. Lees hier zijn tips

Shoppen in je kast

Er zijn van die verrassende beroepen waar je best een kijkje in de keuken zou willen krijgen. Daarom gaan we mee met styling & wardrobe coach Lisette. Zij heeft een afspraak bij Sarah die door verandering van haar figuur niet meer weet wat haar staat. Lisette laat haar shoppen in haar eigen kledingkast.

Heggenvlechten

Een afrastering met prikkeldraad is niet het meest aantrekkelijke om te zien. Dat kan ook anders! Nu de bomen kaal worden en de natuur in ruststand gaat, begint het drukke seizoen voor heggen-vlechters! Nieuwsgierig? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore