Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 67 | 1 december 2020

Koken met Hugo! 

Vandaag gaat Hugo voor een overheerlijke Franse klassieker: Franse uiensoep met biefstuksalade en boerenkool. Typisch eten dat je in veel Franse bistro's kunt bestellen. En natuurlijk met een gegratineerd broodje ernaast. Zin in? Aan de kook! Lees hier het recept. 

Binnenkijken bij...

Robert en Ellen vinden hun droomhuis in een prachtige wijk in Amersfoort. Ze weten direct dat ze een parel in handen hebben, alleen moet die parel nog wel worden opgepoetst. Het huis is dan namelijk al tien jaar niet meer bewoond...

Opruimen met Galit

In Amsterdam bewoont Emma met een huisgenote een appartement. Ze proberen het netjes te houden, maar toch oogt het in huis altijd rommelig. Emma hoopt dat opruimcoach Galit kan laten zien hoe het beter kan.

Tuinmetamorfose

Tom gaat aan de slag in de tuin van Dorotee in Zwolle. Nu ze ouder wordt merkt Dorotee dat tuinieren fysiek minder makkelijk gaat. Ze hoopt dat Tom een oplossing heeft.

T-shirts upcyclen

Je oude kleding weggooien is lang niet altijd nodig. Vaak valt een kledingstuk prima te upcyclen voor een tweede leven. Wat je nodig hebt is bijvoorbeeld een avocado... Karmen laat je zien hoe dat werkt. Zelf ook aan de slag? Bekijk de aflevering terug op Videoland.