Lekker leven

Aflevering 64 | 26 november 2020

26 november 2020 17:13

Koken met Hugo! 

Vandaag maakt Hugo een traditioneel Thanksgivingmenu met kalkoen, zoete aardappel, sperziebonen, maïsbroodjes en cranberrysaus. Het dessert is vaak pompoentaart of pecantaart maar Hugo maakt er een zoete aardappelpuree bij. Wil je het recept teruglezen? Klik dan hier.

Beauty make-over

Desiree heeft een moeilijke periode achter de rug en vriendin Anje vond dat het tijd werd voor een nieuwe frisse start! Gelukkig weten onze stylisten als geen ander hoe ze daarvoor kunnen zorgen!

Financiële tips

Stel, je hebt een koophuis en woont prima. Toch heb je altijd nog een grote droom; een uitbouw of een nieuwe keuken. Dan is het wel handig als je weet of je daar financieel de ruimte voor hebt.

Buitenkijken bij… 

Esther kwam door haar man Bart, een tuinarchitect, in aanraking met de tuinwereld en die vond ze veel te mannelijk. Ze miste de vrouwelijke energie en ging dus zelf aan de slag als tuinstylist. Ze vertelt ons vandaag alles over de styling van een wintertuin.

DIY

Nu thuiswerken de norm is, heeft Martine vandaag de oplossing voor een ideale werkplek. Met het kamerscherm dat ze vandaag aanpakt, maak je van iedere plek in huis een ideale werkplek. Weten hoe je hem zelf maakt? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore