Lekker leven

Aflevering 63 | 25 november 2020

25 november 2020 17:12

Koken met Hugo! 

Hugo raakte geïnspireerd door Spanje en maakt vandaag een Spaanse bonensoep en we gaan kruidnootjes bakken. Wil je het recept teruglezen? Bekijk hem hier.

Metamorfose (2/2)

Hester en Tsjip hebben een prachtige voorkamer met een oude erker en glas in lood maar toch missen ze nog sfeer. Patrick is maandag al aan de slag gegaan en krijgt vandaag hulp van styliste Lieke! Bekijk hier het resultaat.

Dierenarts Piet

Piet is op de boerderij en hij heeft een wel heel spannend huisdier meegenomen... een rode rattenslang. Ook wel een korenslang genoemd. Hij zit bij Reptielenopvang Zwanenburg, en wacht nog op een fijn definitief baasje.

Operatie Steenbreek

Als je het hebt over het klimaat en vergroenen, dan kan iedereen een steentje bijdragen. Of juist een steentje minder bijdragen. We kijken mee met operatie Steenbreek, waarin burgers worden overtuigd om de tegels uit hun tuin te halen!

Vogeltaart maken

Yvonne en Anne maken een prachtige taart, maar deze taart eten wij liever niet. Hij is namelijk speciaal voor vogels gemaakt. Wil je weten hoe je deze maakt? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore