Lekker leven

Aflevering 61 | 23 november 2020

23 november 2020 16:32 Aangepast: 23 november 2020 17:07

Koken met Hugo! 

Vandaag maakt Hugo zuurkoolstamppot met cranberry’s en lamsworstjes. Maar eerst laat hij zien hoe je zelf zuurkool kunt maken. Hugo heeft namelijk een zuurkoolpot aangeschaft. Wil je zelf de stamppot maken? Lees hier het recept.

Metamorfose (1/2)

In Santpoort-Noord hebben Hester en Tsjip een knusse voorkamer in gebruik als woonkamer. De erker blijft echter een probleemgeval, maar daar weet onze klusser Patrick wel raad mee! Woensdag zie je het resultaat.

Verticale plantenbak

Tom maakt een verticale plantenbak op de boerderij. En dit doet hij met een oude palet. Bekijk de aflevering terug op Videoland om te zien hoe hij dit doet.

Shoppen in je eigen kledingkast

Als je figuur is veranderd, bijvoorbeeld na een bevalling, kan het lastig zijn om te weten wat je goed staat. Lisette van War & Drobe krijgt deze vraag dan ook regelmatig tijdens haar werk als garderobe coach. Zij laat vandaag Sarah zien dat die prima in haar eigen kast kan shoppen.

Tips van Zamarra

Ken je dat: zo’n vastgevroren la in je vriezer waar geen beweging meer in te krijgen is? Onze huishoudcoach Zamarra laat zien hoe je je vriezer makkelijk ontdooit. En dan heeft ze ook nog tips zodat je precies weet wat er in je vriezer ligt!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore